Καλωσήρθατε στην σελίδα του πρακτορείου GoodNews.
12η Ιουλίου 2020
Εγγραφή στο Newsletter:
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 Σελίδα 1 από 3: > >>

Γεράσιμος Φιλιππάτος

Καθηγητής Καρδιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

 

Ηλίας Αγγελίδης

Ο Ηλίας Αγγελίδης είναι ερευνητής στο Ινστιτούτο Βιολογίας των Πνευμόνων και Ασθενειών στο Helmholtz Center Munich της Γερμανίας. Ταυτόχρονα ολοκληρώνει το διδακτορικό του στο Ludwig Maximilian University of Munich, στο Τμήμα της Ιατρικής.

Νικολέττα Ροβίνα

Η Νικολέττα Ροβίνα είναι Επίκουρη καθηγήτρια Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας της Α’ Πανεπιστημιακής Πνευμονολογικής Κλινικής του Ν.Ν.Θ.Α “Η Σωτηρία”. Κατέχει διδακτορικό (με βαθμό «Άριστα») από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και τίτλο εξειδίκευσης στην Εντατική Θεραπεία.

Μάρκος Καλλίγερος

Ο Μάρκος Καλλίγερος είναι Ειδικευόμενος Παθολογίας στο Πανεπιστήμιο Brown του Rhode Island στις ΗΠΑ. Τελείωσε την Ιατρική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ευφροσύνη Γκρανιά-Κλώτσα

Η Ευφροσύνη Γκρανιά-Κλώτσα είναι Σύμβουλος σε μολυσματικές ασθένειες με ενδιαφέρον για πρωτογενείς και δευτερογενείς ανοσοανεπάρκειες και μεταμοσχεύσεις στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία του Cambridge του Ηνωμένου Βασιλείου. 

Γιώτα Τουλούμη

Η Γιώτα Τουλούμη είναι Καθηγήτρια Βιοστατιστικής και Επιδημιολογίας στο Εργαστηρίου Υγιεινής, Επιδημιολογίας & Ιατρικής Στατιστικής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Νικόλαος Πανούσης

Βιολόγος με διδακτορικό στην Γενετική και Γονιδιωματική από το Τμήμα Ιατρικής Γενετικής και Ανάπτυξης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Γενεύης υπό την επίβλεψη του Καθηγητή Μανώλη Δερμιτζάκη και μεταδιδακτορικός ερευνητής στο ερευνητικό ινστιτούτο Wellcome Sanger Institute στο Cambridge στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο οποίος κατέχει ήδη σημαντικές διακρίσεις. 

Νικόλαος Γ. Κουλούρης

Καθηγητής Πνευμονολογίας και Διευθυντής της Α’ Πνευμονολογικής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ.

Γρηγόρης Γεροτζιάφας
Καθηγητής αιματολογίας στην Ιατρική σχολή της Σορβόνης, υπεύθυνος τμήματος θρόμβωσης στο νοσοκομείο Tenon στο Παρίσι και διευθυντής της ερευνητικής ομάδας Καρκίνος και θρόμβωση INSERM U938. 
Τιμοκράτης Καραμήτρος

Επικεφαλής της Μονάδας Βιοπληροφορικής και Εφαρμοσμένης Γενωμικής, του τμήματος Μικροβιολογίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (ΕΙΠ), ο οποίος "τρέχει" σειρά κλινικών μελετών για τον κορονοϊό.

Συνεργάστηκε με τον Δρα Σωτήρη Τσιόδρα για τη μελέτη “SARS-CoV-2 exhibits intra-host genomic plasticity and low-frequency polymorphic quasispecies”.

Χρυσή Λασπίδου

Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα Πολιτικών Μηχανικών. Βασικό μέλος της ομάδας Sewers4COVID.

Αθηνά Μαυρίδου

Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Τμήμα Βιοιατρικών Επιστημών, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ), ειδική σε θέματα μικροβιολογικής ποιότητας νερού.

 

 Σελίδα 1 από 3: > >>