Καλωσήρθατε στην σελίδα του πρακτορείου GoodNews.
16η Απριλίου 2024
Εγγραφή στο Newsletter:
ShareThis
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 Σελίδα 2 από 3: << < > >>

Αθηνά Μαυρίδου

Ομότιμη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Τμήμα Βιοιατρικών Επιστημών, μέλος του ΔΣ της Πανελλήνιας Ενωσης Βιοεπιστημόνων (ΠΕΒ), ειδική σε θέματα μικροβιολογικής ποιότητας νερού.

 
Ευάγγελος Ανδρεάκος

Ανοσοβιολόγος, Ερευνητής Α’-Διευθυντής Ερευνών, Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ).

 
Μάρκους Ζερβός

Διευθυντής του Κέντρου Λοιμωδών Νόσων του Henry Ford Health System.

Ο Marcus Zervos, MD, είναι αντιπρύτανης "Διεθνών Υποθέσεων" της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Wayne. Είναι υπεύθυνος για όλες τις διεθνείς δραστηριότητες και πρωτοβουλίες για τη Σχολή Ιατρικής.

Δημήτρης Μπερτσιμάς

Είναι Αντιπρύτανης Business Analytics στο Sloan School του ΜΙΤ. Διδάσκει εκεί από το 1998, στην ηλικία των 26 ετών -ήταν ένας από τους νεότερους καθηγητές στην ιστορία του MIT. 

Ξεκίνησε με σπουδές στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Αθηνών, στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.

Κωνσταντίνος Σπ. Κυριάκης

Επίκουρος Καθηγητής Ιολογίας και Λοιμωδών Νοσημάτων στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Auburn και επισκέπτης Καθηγητής στο Κέντρο Εμβολίων και Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου της Τζώρτζια.

Γιώργος Μπαρμπαστάθης

Καθηγητής Μηχανικής στο MIT (Massachusetts Institute of Technology), όπου διδάσκει τα τελευταία 21 χρόνια.

Η έρευνα της ομάδας του την τελευταία δεκαετία έχει επικεντρωθεί στην υπολογιστική απεικόνιση.

Γιώργος Τσιρώνης

Καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, διευθυντής του Εργαστηρίου-Κέντρου Κβαντικής Πολυπλοκότητας και Νανοτεχνολογίας και συνεργαζόμενο μέλος ΔΕΠ στο Ινστιτούτο Ηλεκτρονικής Δομής και Λέιζερ του ΙΤΕ.

Πέτρος Καρακούσης

Τακτικός καθηγητής Παθολογίας και Λοιμωξιολογίας στο πανεπιστήμιο Johns Hopkins στις ΗΠΑ. Για τις έρευνές του πάνω στην Ελονοσία και τον HIV έχει λάβει 5 επιχορηγήσεις (grants) από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) των ΗΠΑ.

Γεωργία Ξάνθου-Τσιγκόγλου

Ερευνήτρια Β στο Εργαστήριο Κυτταρικής Ανοσολογίας στο ΙΙΒΕΑΑ, με πολλές σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για τις μελέτες της. 

Γεώργιος Καργιολάκης

Με ειδίκευση στη γρίπη των πτηνών και αρκετή πείρα σε κλινικές δοκιμές, σταχυολογεί και σχολιάζει τις πιο ελπιδοφόρες έρευνες που παρουσιάζονται τελευταία. 

Μανώλης Δερμιτζάκης: Αυτός είναι ο επιστήμονας που συντονίζει την εμβληματική δράση COVID-19-GR

«Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία βάζει την Ελλάδα σε πρωταγωνιστικό ρόλο στον παγκόσμιο επιστημονικό χάρτη», δήλωσε στο GoodNews.

Αναστάσης Περράκης

Διευθυντής Ερευνών στο Ολλανδικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο, Καθηγητής “Δομής Μακρομορίων” στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, μέλος και του Ινστιτούτου Oncode από το 2019 και συντονιστής του Ευρωπαϊκού προγράμματος υποδομών Η2020 iNEXT-Discovery από το 2020. 


 Σελίδα 2 από 3: << < > >>