Καλωσήρθατε στην σελίδα του πρακτορείου GoodNews.
19η Μαρτίου 2024
Εγγραφή στο Newsletter:
ShareThis
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Σχετικά

GoodNews: Το πρώτο ειδησεογραφικό πρακτορείο με Καλές Ειδήσεις. Καλά Νέα από όλο τον κόσμο, με πρωταγωνιστές Ελληνες.

Δημουργήθηκε το 2010 από επαγγελματίες δημοσιογράφους του γραπτού λόγου με αποστολή να εντοπίζει όσους προσφέρουν, καινοτομούν, δημιουργούν, αναλαμβάνουν δράση, παράγουν, ανοίγουν δρόμους και συνολικά προσφέρουν στη χώρα και τους πολίτες της με γνώμονα τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής του κοινωνικού συνόλου. Υποστηρίζουμε κάθε είδους αειφόρο ανάπτυξη και ο,τιδήποτε ελληνικό, αλλά ως ανάδειξη των προτερημάτων της χώρας μας, όχι ως αντιπαλότητα έναντι τρίτων. 

Με σύντομη γραφή και περιεκτική διατύπωση, χωρίς φωτογραφίες και παιχνίδια εντυπωσιασμού. Προβάλλουμε μόνο την ουσία κάθε είδησης. Βασιζόμαστε σε δικές μας πηγές: επιβεβαιωμένα αντικειμενικά στοιχεία σε συνδυασμό με απευθείας ενημέρωση από το δίκτυο έγκριτων Επιστημόνων με το οποίο συνεργαζόμαστε. Εφαρμόζουμε αυστηρά κριτήρια και νέα φίλτρα διασταύρωσης των ειδήσεων.

Μέσα στα χρόνια λειτουργίας του, το GoodNews παρέχει πρωτογενές περιεχόμενο (μόνο Καλές Ειδήσεις) σε μερικά από τα μεγαλύτερα μέσα της Ελλάδας, σε φορείς ή Οργανισμούς και σε θετικές καμπάνιες. Ήταν επίσης υπεύθυνο για το concept, την παραγωγή και το περιεχόμενο των δύο ραδιοφωνικών εκπομπών “GoodNews” που φιλοξενήθηκαν στον Αθήνα 9,84 και τον Alpha 98,9, οι οποίες μετέδιδαν μόνο Καλές Ειδήσεις.

Οι υπηρεσίες του GoodNews είναι συνδρομητικές αλλά όσο διαρκεί η πανδημία θα προσφέρουμε δωρεάν ροή με μόνο Καλά Νέα στη μάχη κατά του ιού. 

Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@goodnews.gr.

Δείτε εδώ την πολιτική απορρήτου μας.