Καλωσήρθατε στην σελίδα του πρακτορείου GoodNews.
17η Απριλίου 2024
Εγγραφή στο Newsletter:
ShareThis
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 Σελίδα 3 από 3: << <

Κώστας Βεκρέλλης

O Ερευνητής στο Ίδρυμα Ιατροβιολογικών Ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών (ΙΙΒΕΑΑ), ο οποίος άφησε το Harvard για να ενισχύσει την Έρευνα στην Ελλάδα.

 
Γιώργος Παππάς, Παθολόγος

Είναι από τους πρώτους στη χώρα μας που ασχολήθηκαν με την εξέλιξη του SARS-CoV-2 και μέχρι σήμερα βρίσκεται στην 1η γραμμή της ενημέρωσης. 

Άλκης Τόγιας, κορυφαίος Αλλεργιολόγος-Ανοσολόγος στο NIH των ΗΠΑ

Εργάζεται ως Διευθυντής του τμήματος Αλλεργίας, Άσθματος και Βιολογίας των Αεραγωγών στο Εθνικό Ινστιτούτο Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων των ΗΠΑ. Είναι υπεύθυνος για τις κλινικές έρευνες καθώς και για την οργάνωση όλων των εργαστηρίων που χρηματοδοτούνται από το ινστιτούτο αλλά και των δημοσιεύσεων που γίνονται στους συγκεκριμένους τομείς.

Παναγιώτης Β.Σ. Βασιλείου, Επιμελητής Β` Καρδιολόγος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ»

Ιατρός ο οποίος βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην Α' γραμμή της μάχης κατά του ιού, και Επιστημονικός Συνεργάτης πολύ σημαντικής ομάδας του Δρ Β. Γοργούλη στην Ιατρική Σχολή Αθηνών. 

 
Γεώργιος Παν. Πατρινός

Τακτικός Καθηγητής Φαρμακογονιδιωματικής και Φαρμακευτικής Βιοτεχνολογίας και Διευθυντής στο εργαστήριο Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης Θεραπείας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών και από το 2010 τακτικό μέλος και εκπρόσωπος της Ελλάδας στην ομάδα εμπειρογνωμόνων φαρμακογονιδιωματικής της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Φαρμάκων στο Άμστερνταμ.

Βασίλης Γοργούλης, καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών

Όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του μιλούν για μία ιδιοφυία. Οι Έλληνες συνάδελφοί του μιλούν για έναν άνθρωπο που καταφέρνει απίστευτα πράγματα ενώ παραμένει στο πολύπαθο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Και οι ξένοι συνάδελφοί του τον σέβονται για τις επιστημονικές του εργασίες, οι οποίες έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά με πολύ υψηλό impact factor, όπως το Nature.

Ιωάννης Ιωαννίδης: ένας από τους πιο πολυσυζητημένους και επιδραστικούς επιστήμονες του τελευταίου αιώνα

Είναι Διευθυντής του Κέντρου Έρευνας και Πρόληψης του Stanford. Είναι ο συγγραφέας του επιστημονικού άρθρου με τις περισσότερες αναγνώσεις στον κόσμο.

Γεώργιος Σκάνγκος, ένα από τα πιο σπουδαία μυαλά της σύγχρονης Φαρμακοβιομηχανίας

O νέος "τσάρος" της συντονισμένης αμερικανικής προσπάθειας κατά του SARS-CoV-2 και CEO της Vir είναι ελληνικής καταγωγής και μεγάλωσε στην ελληνική συνοικία του Lynn της Μασσαχουσέτης.

Δρ Γιώργος Λούντος, συνιδρυτής και CEO της BioEmission Technology Solutions

Είναι επίσης Επίκουρος Καθηγητής στο Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Αθήνας.


 Σελίδα 3 από 3: << <