Αυτό προκύπτει από τα επίσημα στοιχεία: οι αναρρώσαντες ανέρχονται στους 577, σύμφωνα με το Worldοmeter, στους 464, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δρ Σωτήρη Τσιόδρα. «Πρέπει να αντλήσουμε αισιοδοξία από τις ζωές που κερδήθηκαν», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανακοίνωσε ο Δρ Τσιόδρας:
"Σχετικά με τα εξιτήρια και τους νοσηλευόμενους έχουμε καταγράψει μέχρι σήμερα, μαζί με τους θανάτους, 836 επιβεβαιωμένες νοσηλείες, εκ των οποίων τα 715 άτομα είναι αυτά που δεν ανήκουν στην κατηγορία των θανόντων και έχουν πάρει από αυτά εξιτήριο 464. Ένα σημαντικό ποσοστό που είναι πάνω από 60%.

Κάποιοι συνεχίζουν να νοσηλεύονται. Σε απλές κλίνες έχουμε να νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 146 άτομα και σε ειδικές κλίνες έχουμε ακόμα 105 άτομα. Ευχόμαστε γρήγορα να φύγουν από το νοσοκομείο και να πάνε στα σπίτια τους. Άρα σχετικά καλά αποτελέσματα για αυτή τη δύσκολη νόσο".

Στα 2.481.541 ανέρχονται τα περιστατικά νέου κορονοϊού παγκοσμίως, με τους θανάτους να φθάνουν τους 170.439. Σύμφωνα με τα στοιχεία του worldometer, τα άτομα που έχουν αποθεραπευτεί ξεπερνούν τα 647.744.

(Η φωτογραφία αφορά τον αριθμό νέων κρουσμάτων.)