Καλωσήρθατε στην σελίδα του πρακτορείου GoodNews.
19η Απριλίου 2024
Εγγραφή στο Newsletter:
ShareThis
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
 Σελίδα 1 από 2: > >>

Bravo στο Χαμόγελο του Παιδιού για την επιτυχία των παιδιών του!

Ένα tweet από το Χαμόγελο του παιδιού συγκέντρωσε χιλιάδες likes από το κοινό και υπενθύμισε σε όλους το σπουδαίο έργο του Οργανισμού.

Ζυμαρικά του ΚΕΘΕΑ Ιθάκη στα ράφια των σούπερ μάρκετ!

"Τα καλά νέα είναι ότι μετράμε ένα χρόνο απρόσκοπτης λειτουργίας", δήλωσε στο GoodNews o υπεύθυνος παραγωγικών μονάδων του ΚΕΘΕΑ, Θανάσης Τζιούμπας. Τα προϊόντα, που παράγονται από τα μέλη του θεραπευτικού προγράμματος στο Αγρόκτημα του ΚΕΘΕΑ ΙΘΑΚΗ, διατίθενται σε 20 σούπερ μάρκετ της Βόρειας Ελλάδας.

Δικαίωση για την Beat στη δικαστική διαμάχη εναντίον του Θύμιου Λυμπερόπουλου

Η απόφαση του δικαστηρίου υποχρεώνει τον πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕΙΑΤΑ, του συνδικαλιστικού οργάνου των οδηγών ταξί, Θύμιο Λυμπερόπουλο, να καταβάλει 20.000 ευρώ στην εταιρεία για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η ιστορική φωτογραφία από την Ελλάδα του 1894 που έφτασε στην 1η σελίδα του Reddit!

Χρήστης του Reddit έδωσε χρώμα σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία από το 1894 που απαθανατίζει την ανακάλυψη του αγάλματος του Αντίνοου στους Δελφούς. H ανάρτησή του έφτασε στην 1η σελίδα της πλατφόρμας social media, συγκεντρώνοντας πάνω από 65.000 upvotes.

Ένα αναπάντεχο καλό νέο που προέκυψε εν μέσω πανδημίας σε σχέση με την εταιρεία Johnson & Johnson

Μια φιλόδοξη προσπάθεια και μια ιστορική απόφαση, περιγράφονται σε ένα Twitter thread που αξίζει να διαβάσετε.

Οι νοσοκόμες ως σούπερ ηρωίδες, στο νέο έργο του Banksy

Ένα νέο έργο τέχνης του Banksy εμφανίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο του Σαουθάμπτον και θα παραμείνει εκεί μέχρι το φθινόπωρο, όταν θα δημοπρατηθεί για να συγκεντρωθούν χρήματα για το NHS.

Βίντεο του Guardian μέσα από το Σωτηρία: «Όλοι θυμηθήκαμε γιατί είμαστε γιατροί»

Στο βίντεο με τίτλο "Inside a Greek coronavirus ward: how debt-ridden nation is beating the disease" οι γιατροί του νοσοκομείου "Σωτηρία" περιγράφουν ό,τι βιώνουν καθημερινά από τα τέλη του Φεβρουαρίου. 

Η επιστροφή του νοσηλευτή που έγινε viral και προκάλεσε κύμα ευγνωμοσύνης!

"Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω. Επέστρεψε στις 12ωρες βάρδιες σε ΜΕΘ μία εβδομάδα μετά την ανάρρωσή του από κορονοϊό", ήταν ο τίτλος του post στο Reddit. 

Νέο βίντεο του ΕΟΔΥ για την Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία

"Το "ευχαριστώ" του Υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στη μάχη αντιμετώπισης της #COVID19", αναφέρει το συνοδευτικό κείμενο στο post.

To post Ελληνοαμερικανού γιατρού που έγινε viral: Συνοψίζει τις πιο βασικές θεραπείες που εφαρμόζονται

Ο Δρ Mike Vasilomanolakis, καρδιολόγος στις ΗΠΑ, με ένα εκτενές ποστ στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook αναφέρθηκε στα πιο σημαντικά συμπεράσματα για τον COVID-19 μέχρι σήμερα. 

Το post μέσα σε λίγες ώρες είχε περίπου 100 shares και 300 likes.

Το πιο κατανοητό βίντεο για τη διαχείριση μιας πανδημίας

Ο Δρ Michael Osterholm δηλώνει "ντετέκτιβ ιών". Το πρόσφατο βιβλίο του έχει τίτλο "Deadliest Enemy: Our War Against Deadly Germs". Και αυτή είναι μια συνέντευξη στον Joe Rogan, στην οποία εξηγεί απλά το πώς πρέπει να αντιμετωπίζεται ένας ιός, όπως ο SARS-CoV-2. Και σύμφωνα με τον Δρ Κωνσταντίνο Κυριάκη από την Κτηνιατρική Κλινική του Auburn, είναι ακριβώς αυτά που -ευτυχώς- ακολουθεί και η ελληνική κυβέρνηση.  

Ανταπόκριση από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό στο "Some Good News" του John Krasinski!

Η γεμάτη good news YouTube εκπομπή του ηθοποιού John Krasinski, που από την πρώτη στιγμή έγινε viral, είχε ένα ξεχωριστό highlight στο 4ο επεισόδιο που ανέβηκε σήμερα: ένα μήνυμα από αστροναύτες που βρίσκονται στο Διεθνή Διαστημικό Σταθμό.


 Σελίδα 1 από 2: > >>