"Ο μπαμπάς μου είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω. Επέστρεψε στις 12ωρες βάρδιες σε ΜΕΘ μία εβδομάδα μετά την ανάρρωσή του από κορονοϊό", ήταν ο τίτλος του post στο Reddit (δείτε το πλήρες post στο κάτω μέρος του θέματος). Μέσα σε λίγες ώρες η ανάρτηση αυτή εκτοξεύτηκε: χιλιάδες upvotes και σχόλια, με τα οποία οι χρήστες εξέφραζαν την ευγνωμοσύνη τους στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Και όχι μόνο.

Απαντώντας σε σχόλιο, το άτομο που ανέβασε τη φωτογραφία αστειεύτηκε με το γεγονός ότι μόλις χάλασε το XBox 360 του μπαμπά του. Αυτό το τυχαίο σχόλιο, ήταν η αφορμή για ένα χρήστη να προσφέρει δωρεάν ένα Xbox One στο νοσηλευτή της φωτογραφίας! 

Όλη αυτή την έκφραση θετικότητας, επισφράγισε το σχόλιο μιας νοσοκόμας κάτω από το post: "Αυτή η εικόνα δείχνει ακριβώς πώς νιώθω ως νοσοκόμα αυτή τη στιγμή. Οι άνθρωποι συνεχίζουν να μας ευχαριστούν και να αποκαλούν ήρωες τους εργαζόμενους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης, αλλά η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι και έχω εξαντληθεί ψυχικά και σωματικά... Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι ηρωικό. Νιώθω αβοήθητη καθώς βλέπω τους ασθενείς μου να πεθαίνουν παρά τις προσπάθειές μας να τους κρατήσουμε ζωντανούς.
Βεβαιώσου ότι έχεις πει στον μπαμπά σου ότι είναι ο πιο δυνατός άνθρωπος που γνωρίζεις - σου εγγυώμαι ότι δεν αισθάνεται έτσι και όλοι χρειαζόμαστε λίγη επιπλέον ενθάρρυνση κατά τη διάρκεια αυτών των περίεργων στιγμών. ❤️

Αρκετοί ρωτούν πώς μπορούν να βοηθήσουν τα άτομα στην 1η γραμμή αυτή τη στιγμή. Εκτός από τα προφανή (μένετε στο σπίτι, κοινωνική απόσταση και πλύνετε τα χέρια σας σαν να βάζετε φακούς επαφής αφού έχετε αγγίξει jalapeños), θα έλεγα στηρίξτε τους συναισθηματικά. Πολλοί άνθρωποι δεν είναι στα καλύτερά τους διανοητικά αυτήν τη στιγμή... Ενημερώστε τους ότι τους στηρίζετε και είστε εκεί για να τους ακούσετε εάν χρειαστεί. Το να γνωρίζει κάποιος που αγωνίζεται σιωπηλά ότι υπάρχει μια ασφαλής διέξοδος μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο για αυτόν. Και να είστε ευγενικοί."