Το ελληνικό web design studio fourpillars κατέκτησε ένα Silver Lovie και το People's Lovie βραβείο στην κατηγορία «Best use of Animation in web design», για τη σελίδα fourpillars.studio, στα πανευρωπαϊκά βραβεία Lovie Awards 2020. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν σχεδόν 1.000 δημιουργικά γραφεία από 30 και πλέον χώρες και ψηφίζουν 55.000 άτομα.

Ο σκοπός των Βραβείων Lovie είναι να αναδείξουν τη μοναδικότητα της Ευρωπαϊκής Διαδικτυακής Κοινότητας, μέσα από κορυφαία ευρωπαϊκά δημιουργικά γραφεία και εκδοτικούς οίκους, πολιτιστικούς οργανισμούς καθώς και ανεξάρτητους δημιουργούς. Τα Βραβεία Lovie είναι ο μόνος πανευρωπαϊκός οργανισμός υψηλού κύρους, που βραβεύει την αριστεία στο διαδίκτυο. Η κριτική επιτροπή για τα Gold, Silver και Bronze είναι από τα μέλη της Διεθνούς Ακαδημίας Ψηφιακών Τεχνών και Επιστημών (IADAS). Επίσης, το κοινό ψηφίζει διαδικτυακά τους αγαπημένους του φιναλίστ σε κάθε κατηγορία, για το βραβείο The People’s Lovie Award.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, "η fourpillars είναι ένα νέο web design studio με καινοτόμες ιδέες, που παρέχει λύσεις υψηλής αισθητικής, ποιότητας και λειτουργικότητας που ξεκίνησε την λειτουργία του τον Φεβρουάριο του 2020. Excellence, Edge, Integrity, Simplicity είναι οι τέσσερεις πυλώνες που διέπουν κάθε πτυχή της δημιουργικής και παραγωγικής διαδικασίας που ακολουθεί."