Καλωσήρθατε στην σελίδα του πρακτορείου GoodNews.
19η Μαρτίου 2024
Εγγραφή στο Newsletter:
ShareThis
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!
Ποια Μονοπάτια Σταδιοδρομίας έχουν οι Φυσικοί; Οι ειδικοί ενημερώνουν και συμβουλεύουν

To πάνελ αυτό πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της διαδικτυακής εκδήλωσης "Μονοπάτια Σταδιοδρομίας" από το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας. Συμμετείχαν μια καθηγήτρια πανεπιστημίου καθώς και στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες και επαγγελματίες που έχουν σπουδάσει φυσική και έχουν ακολουθήσει διαφορετικά, μεταξύ τους, μονοπάτια σταδιοδρομίας. 

 
Athens Science Virtual Festival 2021 | 27-29 Μαρτίου 2021

Το Athens Science Festival επιστρέφει δυναμικά από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου 2021 σε «ζωντανή μετάδοση» από την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για να αναδείξει, μεταξύ άλλων, την ανάπτυξη της τεχνολογίας, τα προσδοκώμενα οφέλη της αλλά και τις πιθανές επιπτώσεις της στη ζωή μας. Διακεκριμένοι επιστήμονες και διανοητές από όλο τον κόσμο θα θέσουν από την πλατφόρμα του φεστιβάλ πρωτότυπα ερωτήματα αναφορικά με την πρόοδο της τεχνολογίας, «φωτίζοντας» με τις ομιλίες τους το φετινό κοινό του φεστιβάλ.

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας: Δωρεάν Ψηφιακά Business Days για πρώτη φορά

Οι εγγραφές συμμετοχής γίνονται έως τις 16 Νοεμβρίου 2020.

Εργασιακές ευκαιρίες στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας (11-15 Ιουλίου) & το Soft Skills Lab (16-23 Ιουλίου) ολοκληρώθηκαν. Δείτε συγκεντρωμένες όλες τις αγγελίες εργασίας που ανέβηκαν στην πλατφόρμα διεξαγωγής του συνεδρίου από τις εταιρείες που συμμετείχαν εδώ.

Τετάρτη 15/7 στις 19:10 - Online συζήτηση στο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Στη συζήτηση με τίτλο "Η τεράστια δυναμική του χώρου της Υγείας για επιχειρηματικότητα και απασχόληση" μιλούν:

O Γεώργιος Βασιλόπουλος, Γεν. Διευθυντής της Galenica και
ο Χρήστος Κυρατσούς, Αντιπρόεδρος Ερευνών της Regeneron.

Δωρεάν διαδικτυακή επιστημονική εκδήλωση για επαγγελματίες του κλάδου της υγείας: Οι τελευταίες εξελίξεις για τον COVID-19

Σημαντικοί Έλληνες επιστήμονες από διάφορα σημεία του κόσμου σε συνεργασία με καταξιωμένους συναδέλφους τους διοργανώνουν το 3ήμερο event “1st International Multidisciplinary Connected Congress on COVID-19 Update”, το οποίο θα γίνει από τις 9 έως τις 11 Ιουνίου, 18:00-20:30 ώρα Ελλάδος. Θέμα του συνεδρίου είναι οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις αναφορικά με την πανδημία COVID-19.

Online μετάδοση της 14ης Διημερίδας Βιολογίας με τίτλο: «Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη Βιολογία»

Η Πανελλήνια Ένωση Βιοεπιστημόνων και το Ράλλειο Λύκειο Θηλέων Πειραιά συνδιοργανώνουν σήμερα Πέμπτη 28/5 και αύριο Παρασκευή 29/5 την 14η Διημερίδα Βιολογίας με τίτλο: «Η κοινωνία συναντά τη σύγχρονη Βιολογία».